• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Over de stichting Sweat4onlyfriends
De stichting is op 14 januari 2015 opgericht door Nicole Bommer. Sweat4onlyfriends organiseert jaarlijks een unieke Indoor cycling marathon ten behoeve van Sportclub Only Friends.

De eerste marathon in het Friendship Sports Centre vond al plaats in 2014. Dit event werd met zoveel enthousiasme ontvangen door vrijwilligers, sponsoren en sporters, dat het event met rasse schreden steeds groter is geworden en inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Zelfs uit Belgie komen fietsers om deel te kunnen nemen aan het mooie event

Stichting Sweat4onlyriends wordt gedragen door een aantal vaste vrijwilligers die volledig belangeloos hun medewerking verlenen aan dit event. Wij kunnen tevens rekenen op hulp en steun van fantastische bedrijven die gratis hun diensten verlenen. Dankzij de inzet van al deze sponsoren worden de onontkoombare kosten om het event te kunnen organiseren tot een minimum beperkt. Zo komt de opbrengst van het event vrijwel volledig ten goede aan Sportclub Only Friends, de club voor kinderen en jongvolwassen met een fysieke of mentale beperking.
Nicole Bommer,
Sweat 4 only friends
Sponsoring en donaties
De stichting is afhankelijk van sponsors en donaties. Wilt u een bijdrage leveren of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op door uw gegevens hier achter te laten.
Image
SOCIAL TRACKER
Event locatie:
Friendship Sports Centre Amsterdam
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Correspondentie:
Stichting Sweat 4 Only Friends
Mattenbiesstraat 75
1087 ER Amsterdam

Designed and powered by Next concepts en PeterSwebsites

© 2014 - 2023 Stichting Sweat4onlyfriends | KVK 62423517 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | All Rights Reserved.