• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2019
Informatie

Indoor cycling marathon Amsterdam

Locatie, OV & parkeren

Wij verzoeken duo’s/groepen zo veel als mogelijk om te carpoolen. Er is parkeerplaats genoeg, maar we denken ook aan het milieu! Parkeer netjes in de vakken. Voer op je navigatiesysteem in: 1027 ED, Beemsterstraat 652, dit is bij het Friendship Sports Centre. Je rijdt onder de Ring A10 door, vervolgens rechts het parkeerterrein op van Sportclub Only Friends / Friendship Sports Centre.

Kom je met O.V.? Klik hier voor de route vanaf Amsterdam Centraal Station

Aankomst & registratie

Via de hoofdingang het gebouw betreden (vanaf 09.00 uur). Je loopt naar boven via de rode buitentrap, in het midden van het gebouw, naar de registratiebalie in het clubhuis/restaurant. EERST daar melden svp. Er zijn drie registratiebalies. Aan de hand van bordjes kun je zien bij welke registratiebalie jij je moet melden. Je krijgt een goodiebag en een polsband met het nummer van je fiets. NOTE: alle deelnemers moeten om 10.45 uur geregistreerd zijn. Meld je dus op tijd bij de juiste registratiebalie. DUO RIJDERS: Deel jij een fiets met een ander en doe jij de laatste paar uren? Dan kun je je ook later melden. Echter, als je met een hartslagmeter fietst, dan kan deze alleen voorafgaand aan de marathon gekoppeld worden (zie informatie hartslagregistratie). (we registreren iedereen op naam, dus jouw ticket van het ticketkantoor is niet noodzakelijk om te tonen)

Persoonlijke eigendommen

Er zijn kluisjes in het complex aanwezig (beperkt). Advies is echter om alleen het meest noodzakelijke mee te nemen naar het event en lockers te delen met anderen.
Sporttassen mogen niet bij de fietsen in de zaal staan. Als je geen kluisje gebruikt of als alle kluisjes bezet zijn, is er een plek aangewezen in de zaal voor plaatsing van sporttassen. Een klein tasje (voor broodje/portemonnee/sleutels) dat je aan het stuur of de zadelpen kunt hangen, mag natuurlijk wel. Gangpaden bij de bikes moeten vrij zijn van obstakels om o.a. de vrijwilligers veilig te laten rondlopen i.v.m. flessen vullen en dergelijke of in geval van calamiteiten. De organisatie en de locatie zijn niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte of beschadigde eigendommen!
Verzoek: zet het belgeluid van je telefoon op stil!

Veiligheid en voorbereiding

  • Als je 5 uur gaat fietsen, zorg er dan voor dat je fit aan de start verschijnt.
  • Neem zondagochtend een goed ontbijt en als jij speciale voeding wilt nuttigen, neem je die extra mee.
  • Fiets met fietsschoenen als je die hebt. Doe fietsschoenen waar de spd plaatjes onderuit steken pas aan naast de fiets. Dit i.v.m. voorkomen van beschadigen van de sportvloer. MTB schoenen hebben verzonken spd en dat is geen probleem. Overigens, niet op buitenschoenen de sportzaal betreden.
  • De muziek staat hard. In jouw goodiebag vind je oordopjes voor als je het geluid wilt dempen.
  • Er is een EHBO/BHV Team aanwezig tijdens het event.

Verzorging tijdens het event

  • Bij registratie/binnenkomst krijg je een goodiebag met informatie van onze partners, maar ook items om te eten/drinken
  • In de zaal tijdens het event is er ook mogelijkheid tot het drinken van shakes of sportdranken.
  • Is jouw bidon leeg? Steek hem dan in de lucht! De vrijwilligers gaan vanaf het 2e uur rondlopen en vullen de flessen weer.
  • Na het 1e, 2e, 3e en 4e uur is er een korte pauze van 3 tot 4 minuten waarin de presenterteams op het podium wisselen. Jij kunt dan ook even je fles vullen of iets dergelijks. En tussendoor bepaal je natuurlijk zelf wanneer je af wilt stappen voor toiletbezoek.
  • Verder is de horeca van het complex open, waar je voor eigen rekening eten en drinken kunt kopen.
SOCIAL TRACKER
Event locatie:
Friendship Sports Centre Amsterdam
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Correspondentie:
Stichting Sweat 4 Only Friends
Mattenbiesstraat 75
1087 ER Amsterdam

Designed and powered by Next concepts en PeterSwebsites

© 2014 - 2019 Stichting Sweat4onlyfriends | KVK 62423517 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | All Rights Reserved.