• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SWEAT 4 ONLY FRIENDS 2018

Stichting Sweat4OnlyFriends!

De stichting is op 14 januari 2015 opgericht door Nicole Bommer. Sweat4onlyfriends organiseert jaarlijks een unieke Indoor cycling marathon ten behoeve van Sportclub 
De eerste marathon in het Friendship Sports Centre vond al plaats in 2014. Dit event werd met zoveel enthousiasme ontvangen door vrijwilligers, sponsoren en sporters, dat het event met rasse schreden steeds groter is geworden en inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken.
Jaarlijks fietsen honderden deelnemers een marathon van vijf uur, onder de inspirerende en motiverende begeleiding van ervaren presenters. Deelnemers kunnen rekenen op een uitstekende verzorging, een spetterende show van licht, geluid, supporting acts, live optredens, een warm welkom in het Friendship Sports Centre en een ervaring om nooit te vergeten. Kortom Deze beleving mag je niet missen!
ONLY FRIENDS
"In 2019 hebben we ruim 19000 euro bij elkaar gefietst! In 2020 gaan wij dit verdubbelen!"
De uitdagende, sportieve prestatie wordt beloond met ieder jaar weer een geweldige beleving maar bovenal, ontroerend en mooi; er wordt gefietst om het voor de kids van Only Friends mogelijk te maken om nog 100 jaar te kunnen blijven sporten.
SOCIAL TRACKER
Event locatie:
Friendship Sports Centre Amsterdam
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Correspondentie:
Stichting Sweat 4 Only Friends
Mattenbiesstraat 75
1087 ER Amsterdam

Designed and powered by Next concepts en PeterSwebsites

© 2014 - 2023 Stichting Sweat4onlyfriends | KVK 62423517 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | All Rights Reserved.