• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Image
Image
2020
Programma

Indoor cycling marathon Amsterdam

In 2020 gaan we voor 300 deelnemers die zullen meedoen aan de 5 uur durende Sweat4onlyfriends indoor cycling marathon onder de inspirerende en motiverende begeleiding van ervaren presenters.

Deelnemers kunnen rekenen op een uitstekende verzorging, kwaliteit van licht en geluid, een warm welkom in het Friendship Sports Centre en een ervaring om nooit te vergeten!

De uitdagende, sportieve prestatie wordt beloond met ieder jaar weer andere supporting acts en heerlijke muziek. Bovenal, ontroerend en mooi; er wordt gefietst om het voor de kids van Only Friends mogelijk te maken om nog 100 jaar te kunnen blijven sporten. En waar kun je dit beter doen dan precies daar waar dit gebeurt? Temidden van de bijzondere kinderen van Only Friends. Een sportief event voor een sportief en goed doel, dat je met trots op jouw eigen jaarlijkse eventkalender kunt zetten.

09:30 - 10:15

Ontvangst en registratie

Ontvangst & registreren, uitdelen goodiebag, koffie & thee met muffin en zelfgemaakte koekjes door kids

09:30 - 10:15

09:30 - 10:30

Polar registratiebalie

Polar registratiebalie open voor koppelen sensoren en in ontvangst nemen leensensoren

10:15 - 10:45

Zaal open

Mogelijkheid  om door fotograaf foto's te laten nemen voorafgaand aan marathon, installeren

10:15 - 10:45

10:45 - 10:50

Openingsact van de kids van Only Friends

Openingsact van de kids van Only Friends

10:50 - 10:55

Ontvangst deelnemers

Info en uitleg marathon.

10:50 - 10:55

10:55 - 10:59

Welkomstwoord

Dennis Gebbink

11:00 - 11:50

1e uur

1e uur cyclingmarathon

11:00 - 11:50

11:55-12:45

2e uur

2e uur cyclingmarathon

12:50-13:40

3e uur

3e uur cyclingmarathon

12:50-13:40

13:45-14:35

4e uur

4e uur cyclingmarathon

14:40-15:30

5e uur

5e uur cyclingmarathon

14:40-15:30

15:31-16:01

Finale

Finale cyclingmarathon

16:01-16:15

Cooling Down bekendmaking opbrengst

Cooling Down en bekendmaking opbrengst van spinning marathon

16:01-16:15

16:15-16:30

Einde Marathon

Omkleden / douchen

16:30-17:00

Borrel, hapje, en prijs uitreiking

Bekendmaking van de hoogste sponsors en uitreiken prijzen!

16:30-17:00

17:00-09:30 (21-03-2021)

Einde #S4OF2020

Einde S4OF2020 Bedankt en tot ziens!

Nicole Bommer
Image

Doe mee met de Tikkie sponsorrace en maak kans op fantastische prijzen.

Hoe meer geld wij ophalen voor Only Friends, hoe beter uiteraard!
Daarom dagen wij deelnemers uit om de opbrengst van de ticketverkoop substantieel te verhogen door extra sponsorgeld in te zamelen. Doe, voordat jij straks vijf uur aan het zweten bent op je fiets, alvast mee aan de 'Sweat Sponsorrace'. Je kunt onwijs trots zijn op jouw deelname en dat vinden jouw vrienden en familieleden vast en zeker ook. Stuur hen een tikkie en vraag of ze jou willen sponsoren (via social media of via Whatsapp). Je kunt bijvoorbeeld een tikkie met een vast bedrag sturen, dat mensen zelf kunnen aanpassen. Meer info: "Hoe werk een tikkie"

Voor deelnemers met de hoogste sponsorbedragen hebben wij echt fantastische prijzen!

Een E-bike, fietsschoenen, Adidas sportoutfit, luxe geschenkpakket, Polar items, en meer... Je kunt voor ieder bedrag deelnemen aan de sponsorrace, alle kleine beetjes helpen! Maar om mee te dingen naar de prijzen dien je een minimale inleg van 100,- EUR extra sponsorgeld te doen en ervoor te zorgen dat het bedrag voor 2 oktober 2020 is gestort op onderstaand rekeningnummer.
Jouw ingezamelde extra sponsorgeld kun je tot vrijdag 2 oktober overmaken naar het rekeningnummer ten name van:

Stichting Sweat4OnlyFriends:
NL52 INGB 0006 7010 08
Zorg ervoor dat jouw naam (of de naam van de groep) duidelijk bij de extra stortingen staat vermeld, i.v.m. het tellen van de hoogste bedragen voor het uitdelen van de prijzen.
2020
Informatie

Indoor cycling marathon Amsterdam

Locatie, OV & parkeren

Wij verzoeken duo’s/groepen zo veel als mogelijk om te carpoolen. Er is parkeerplaats genoeg, maar we denken ook aan het milieu! Parkeer netjes in de vakken. Voer op je navigatiesysteem in: 1027 ED, Beemsterstraat 652, dit is bij het Friendship Sports Centre. Je rijdt onder de Ring A10 door, vervolgens rechts het parkeerterrein op van Sportclub Only Friends / Friendship Sports Centre.

Kom je met O.V.? Klik hier voor de route vanaf Amsterdam Centraal Station

Aankomst & registratie

Via de hoofdingang het gebouw betreden (vanaf 09.00 uur). Je loopt naar boven via de rode buitentrap, in het midden van het gebouw, naar de registratiebalie in het clubhuis/restaurant. EERST daar melden svp. Er zijn drie registratiebalies. Aan de hand van bordjes kun je zien bij welke registratiebalie jij je moet melden. Je krijgt een goodiebag en een polsband met het nummer van je fiets. NOTE: alle deelnemers moeten om 10.45 uur geregistreerd zijn. Meld je dus op tijd bij de juiste registratiebalie. DUO RIJDERS: Deel jij een fiets met een ander en doe jij de laatste paar uren? Dan kun je je ook later melden. Echter, als je met een hartslagmeter fietst, dan kan deze alleen voorafgaand aan de marathon gekoppeld worden (zie informatie hartslagregistratie). (we registreren iedereen op naam, dus jouw ticket van het ticketkantoor is niet noodzakelijk om te tonen)

Persoonlijke eigendommen

Er zijn kluisjes in het complex aanwezig (beperkt). Advies is echter om alleen het meest noodzakelijke mee te nemen naar het event en lockers te delen met anderen.
Sporttassen mogen niet bij de fietsen in de zaal staan. Als je geen kluisje gebruikt of als alle kluisjes bezet zijn, is er een plek aangewezen in de zaal voor plaatsing van sporttassen. Een klein tasje (voor broodje/portemonnee/sleutels) dat je aan het stuur of de zadelpen kunt hangen, mag natuurlijk wel. Gangpaden bij de bikes moeten vrij zijn van obstakels om o.a. de vrijwilligers veilig te laten rondlopen i.v.m. flessen vullen en dergelijke of in geval van calamiteiten. De organisatie en de locatie zijn niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte of beschadigde eigendommen!
Verzoek: zet het belgeluid van je telefoon op stil!

Veiligheid en voorbereiding

  • Als je 5 uur gaat fietsen, zorg er dan voor dat je fit aan de start verschijnt.
  • Neem zondagochtend een goed ontbijt en als jij speciale voeding wilt nuttigen, neem je die extra mee.
  • Fiets met fietsschoenen als je die hebt. Doe fietsschoenen waar de spd plaatjes onderuit steken pas aan naast de fiets. Dit i.v.m. voorkomen van beschadigen van de sportvloer. MTB schoenen hebben verzonken spd en dat is geen probleem. Overigens, niet op buitenschoenen de sportzaal betreden.
  • De muziek staat hard. In jouw goodiebag vind je oordopjes voor als je het geluid wilt dempen.
  • Er is een EHBO/BHV Team aanwezig tijdens het event.

Verzorging tijdens het event

  • Bij registratie/binnenkomst krijg je een goodiebag met informatie van onze partners, maar ook items om te eten/drinken
  • In de zaal tijdens het event is er ook mogelijkheid tot het drinken van shakes of sportdranken.
  • Is jouw bidon leeg? Steek hem dan in de lucht! De vrijwilligers gaan vanaf het 2e uur rondlopen en vullen de flessen weer.
  • Na het 1e, 2e, 3e en 4e uur is er een korte pauze van 3 tot 4 minuten waarin de presenterteams op het podium wisselen. Jij kunt dan ook even je fles vullen of iets dergelijks. En tussendoor bepaal je natuurlijk zelf wanneer je af wilt stappen voor toiletbezoek.
  • Verder is de horeca van het complex open, waar je voor eigen rekening eten en drinken kunt kopen.

Privacy tijdens het event

Sweat 4 Only Friends is een open event waar iedereen aan kan deelnemen als je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Deelname aan Sweat 4 Only Friends betekent dat je toestemming geeft voor de opnames, vastlegging en weergave van beelden verbonden aan jouw persoon. Opnames kunnen plaatsvinden in de vorm van foto’s, video’s of audiovisuele opnames dan wel live stream/uitzending via televies en internet. Deze worden tijdens het evenement gemaakt door aan de stichting verbonden personen of ingehuurde 3e partij in opdracht van de stichting. De beelden kunnen worden weergegeven op onze website en social media platforms tevens kunnen deze worden gebruikt voor publiciteit over onze stichting en events.
SOCIAL TRACKER
Event locatie:
Friendship Sports Centre Amsterdam
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Correspondentie:
Stichting Sweat 4 Only Friends
Mattenbiesstraat 75
1087 ER Amsterdam

Designed and powered by Next concepts en PeterSwebsites

© 2014 - 2020 Stichting Sweat4onlyfriends | KVK 62423517 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | All Rights Reserved.